Kategori Kesan Penggunaan NK Age-reverse Kepada Kulit Pengguna

Kesan penggunaan skincare terhadap pengguna sudah semestinya berbeza dan subjektif bagi setiap individu. Kita biasa dengar yang produk natural mempunyai kesan yang lambat atau perlahan. Tapi tidak untuk NK Age-reverse. Berdasarkan maklumbalas pengguna, kesan positif boleh dilihat seawal tiga hari.

Berikut meupakan kategori kesan penggunaan kepada kulit pengguna :

  1. Berkesan dalam tempoh yang amat singkat (3 hari).
    Pengguna yang mengalami keadaan ini amat bertuah kerana kulit sangat compatible dengan NK Age-reverse.

  2. Berkesan dalam tempoh yang singkat (dalam 2 minggu). Kebanyakan pengguna akan merasakan kulit menjdi semakin lembut, lebih glowing, parut dan jeragat pudar. Bagi yang berjerawat, jerawat mudah kering.

  3. Berkesan dalam tempoh sebulan. Kesan seperti no 2 tetapi ambil masa yang agak panjang (mungkin disebabkan kitaran kulit baru yang agak lambat).

  4. Berkesan dalam tempoh beberapa bulan. Ini biasanya untuk kulit yang terdedah kepada bahan bertoksik/low quality sebelum memakai AR, atau jerawat yang kronik. Dengan sabar dan konsisten pemakaian AR dan Mist, inshaAllah akan membantu memulihkan wajah (jeragat yang tebal atau dalam dari bawah kulit ambil masa lebih lama).

  5. Mengalami alergik disebabkan alahan kepada bahan natural. Terdapat segelintir (kurang dari 1%) pengguna mengalami keadaan ini. Sebahagian mereka tetap boleh menggunakan AR dengan perlahan-lahan memperkenalkan sedikit demi sedikit AR kepada kulit tetapi sebahagian kecil yang lain memang tidak sesuai dengan bahan natural.

SPREAD THE WORD

Leave a Reply

RELATED ARTICLES

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
RM300.00 left to free shipping!
error: Content is protected !!