NK VIP MEMBERSHIP

💬 BONUS 1 - FB GROUP

Akses ke group facebook komuniti pengguna NK. Dalam group ini anda boleh berinteraksi dan mendapat konsultasi dari team R&D NK Age-Reverse dan Dr. Siti sendiri.

Dalam group ini juga Dr. Siti akan adakan LIVE Session setiap bulan. Anda boleh bertanyakan apa sahaja tentang masalah skin care. Link group facebook akan diberikan melalui sms/Whastapp selepas pembelian selesai.

👑 BONUS 2 - NK VIP POINTS

CARA DAPATKAN NK POINTS

1. Setiap nilai RM yang dibelanjakan, anda akan diberikan keahlian VIP secara automatik dan layak mendapat NK Points. RM1 = 1 NK Points. NK Points ini anda boleh tukarkan menjadi kod voucher untuk pembelian yang seterusnya.

2. Hanya jumlah pembelian produk yang akan dikira layak untuk NK Points. Sebarang kos penghantaran, cukai (jika ada) dan diskaun tidak akan dikira untuk NK Points

3. Untuk pelanggan baru (kali pertama buat pembelian), akaun anda akan didaftarkan secara automatik menggunakan email anda selepas pembelian & pembayaran selesai. Akses dan maklumat login akaun anda akan dihantar ke email yang anda gunakan semasa buat pembelian.

4. Untuk pembelian ulangan, pastikan anda Login terlebih dahulu menggunakan email yang sama yang anda gunakan sebelum ini. Anda boleh login di sini atau boleh juga login di halaman Checkout. Jika anda lupa atau tak pasti password untuk login, klik “Lost Your Password’ dan ikut arahan seterusnya.

5. Untuk masa terhad, semua pelanggan akan diberikan 20 NK Points secara percuma sebagai ganjaran untuk setiap review di halaman produk selepas pembelian (hanya pembeli yang sah boleh menigggalkan review).

6. Kami juga akan mengadakan promosi dari semasa ke semasa di mana pelanggan boleh mendapatkan extra points untuk pembelian produk, jumlah pembelian atau tarikh pembelian tertentu. Untuk info terkini boleh sertai channel Telegram NKVIP di sini.

 

TARIKH LUPUT POINTS.

1. Setiap points akan luput pada hari ke-180 selepas pembelian terakhir.

2. Tarikh luput akan reset mengikut tarikh pembelian terkini.

 

TEBUS POINTS.

1. Anda boleh menebus points dan tukarkan kepada kod voucher diskaun di dashboard anda di bahagian My Points.

2. Setiap kod voucher yang telah ditebus hanya sah dalam masa 30 hari. Anda boleh gunakan kod voucher ini untuk pembelian seterusnya mana-mana produk di website ini.

🎁 BONUS 3 - MONTHLY VIP CONTEST

Menangi pelbagai hadiah menarik dalam sesi LIVE consultation percuma bersama Dr. Siti Hamidah. Ada LUCKY DRAW, peraduan dan sebagai. Sesi ini diadakan sebanyak dua kali sebulan di dalam group Facebook. Hadiah pastinya sangat lumayan!

✂️ BONUS 4 - LIFETIME DISCOUNT 10%

Diskaun 10% untuk pembelian seterusnya! Kami ingin anda setia dan terus dapat manfaat dari NK Age-Reverse ini. Oleh itu setiap pembelian ulangan anda layak dapat diskaun 10%. Tawaran ini juga tiada had masa dan jumlah pembelian.

Anda hanya perlu login ke akaun anda di sini. Selepas login, secara automatik harga yang tertera ialah selepas diskaun 10%.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
RM300.00 left to free shipping!
error: Content is protected !!