INOVASI PENYELIDIKAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

Rahsia Cantik Berseri Secara Natural Tanpa Bahan Beracun

KHAS UNTUK ANDA YANG SERIUS NAK DAPATKAN KULIT WAJAH IMPIAN

"Stress dan rimas, dah macam-macam produk guna, tapi tak nampak hasil?"

Bukan sahaja tak nampak hasil, malah kulit wajah makin teruk. Rasa tak selesa dan rimas tengok muka sendiri. Nak jumpa orang pun rasa kurang berkeyakinan.

Anda masih dibelenggu masalah kulit wajah seperti ini?

Jerawat, Jeragat & Bintik Hitam

Pori Besar / Tersumbat

Tona Tak Sekata

White Head & Black Head

Kulit Kering atau Berminyak

Kedutan & Garis Halus

Janganlah risau, anda tidak keseorangan. Majoriti wanita di Malaysia turut mengalami masalah yang sama. Masalah ini kebiasannya berpunca daripada faktor persekitaran, pemakanan, gaya hidup dan juga kesan penggunaan produk skin care dan kosmetik.

MEMPERKENALKAN

NK AGE-REVERSE CLEANSER

Cleanser ciptaan Universiti Teknologi Malaysia (UTM) dengan teknologi nano hijau pertama di Malaysia! Hasil kajian sejak 10 tahun lalu yang diketuai oleh Profesor Siti Hamidah ini telah mendapat pelbagai anugerah dan diiktiraf antara formula skin care terbaik dunia.

ANUGERAH & PENCAPAIAN

BeuT-Complex™

Formula anti-aging bertaraf dunia

BeuT-Complex™ ialah formula anti-aging yang diiktiraf antara formula skin care terbaik dunia hasil kajian lebih 10 tahun di UTM. Antara bahan yang terdapat dalam gabungan BeuT-Complex™ ini ialah :

Essential Oil

Berfungsi untuk mengurangkan kedutan garis halus, melembutkan dan mencerahkan kulit. Dipilih dengan teliti melalui kajian dan review oleh team penyelidikan NK.

TSUBAKI EXTRACT

Bertindak sebagai pelembap dan juga ejen penanggal mekap. Bersifat non-comedogenic. Juga kaya dengan ejen anti-penuaan seperti Omega-6 & Lenoleic Acid.

ROSELLE EXTRACT

Dikenali sebagai "anti-aging powerhouse". Mengandungi antioxidant yang meneutralkan radikal bebas dan mengurangkan kesan kedutan dan bintik hitam.

BEE VENOM

Dikenali sebagai "Natural Botox". Bersifat anti-inflammatory dan dapat mengurangkan radang pada kulit. Juga berfungsi untuk menegangkan & melicinkan struktur kulit.

NANO-MICELLE

"Carrier" paling afektik untuk penyerapan bahan aktif ke dalam lapisan kulit. Kadar penyerapan nano-micelle dalam BeauT-complex adalah 10x ganda lebih baik berbanding jenama lain.

HYALURONIC ACID

Terkenal sebagai pelembapkulit dan mengelakkan kulit kering yang menjadi punca utama pelbagai masalah kulit. Juga berfungsi untuk memudarkan parut & jeragat.

Bagaimana BeuT-Complex™ Berfungsi?

Apa itu nano-micelle?

Nano-micelle atau micellar nano-technology ialah carrier system yang mengangkut bahan aktif jauh ke dalam sel kulit . Micellar sangat efektif kerana saiznya yang kecil iaitu kurang dari 100 nanometer (nm).

Terdapat pelbagai carrier system (seperti gambar rajah di atas), namun saiz tidak boleh kurang dari 30 nm kerana ia merbahaya dan molekul boleh masuk ke salur darah.

Saiz molekul untuk NK Age-reverse merupakan yang paling optimum dan selamat iaitu antara 50-100 nm. Oleh kerana itu ia digelar nano-micelle.

Peranan nano-micelle ini sangat penting untuk memastikan segala kebaikan dan manfaat bahan aktif BeuT-Complex™ dapat diangkut jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan NK Age-reverse sangat efektif dan selamat digunakan secara natural.

Aqua, Rose Water, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Bee Venom, Lauryl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate. Rossele Extract, Tsubaki Extract, Peony Extract. Hydroxyacetophenone, 1-2-Hexanediol. Sodium Hyaluronate. Geranium Oil, Rosewood Oil, Lavendar Oil, Lemon Peel Oil, Papermint Oil.

NK AGE-REVERSE TIDAK MENGANDUNGI :
Mercury, Lead, Clay, Hydroquinone, Paraben, Formaldehyde, Sodium lauryl sulphate (SLS), Petrolatum, Triclosan, Oxybenzone. Juga tidak mengandungi racun berjadual dan bahan sintetik atau toksik berbahaya.

CARA PENGGUNAAN

Formula BeuT-Complex™ menjadikan NK Age-Reverse sangat berkesan. Anda tak perlu lagi gunakan moisturizer, toner dan juga serum.

Penggunaan minimum ialah 2 kali sehari, pagi dan malam. Sangat digalakkan untuk guna setiap kali sebelum berwuduk iaitu lima kali sehari. NK Age-Reverse juga boleh digunakan sebagai pembersih makeup. Lihat video dan langkah di bawah.

Pencuci Muka

👉 Tak perlu basahkan muka, tuang ke tapak tangan secukupnya.

👉 Sapu rata ke seluruh muka dengan urutan lembut.

👉 Untuk penyerapan optimum, biarkan selama 3-5 minit sebelum dibilas.

👉 Bilas dengan air bersih. Atau boleh juga tanpa bilas, hanya sapu dengan kapas bersih (cara ini tidak sesuai untuk kulit sensitif).

Pencuci Makeup

👉 Tuang ke atas kapas muka secukupnya.

👉 Sapu rata ke seluruh muka sehingga tiada kesan makeup.

👉 Bilas dengan air bersih, atau biarkan sehingga kering tanpa bilas (tidak sesuai untuk kulit sensitif).

👉 Juga sesuai digunakan untuk makeup yang tebal, boleh gunakan  cara yang sama dan ulang gunakan kapas baru jika perlu.

LIPUTAN MEDIA

Klik pada gambar untuk besarkan.

Kejayaan team Profesor Siti Hamidah ini telah mendapat perhatian dan liputan meluas media massa. Satu-satunya produk skin care tempatan yang memenangi pelbagai anugerah dan pengiktirafan dan disokong oleh kajian saintifik selama 10 tahun.

AS SEEN ON

KUALITI & KESELAMATAN

Klik pada gambar untuk besarkan.

NK Age-reverse berdaftar dengan National Pharmaceutical Regulatory Agency (NPRA) di bawah seliaan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor notifikasi NOT210300494K.

NK Age-reverse telah melalui Wound Healing Test oleh SIRIM. Hasil ujian ini membuktikan NK Age-reverse Celanser berpotensi untuk menyembuhkan luka minor.

Skin Irritation Test oleh SIRIM ini membuktikan NK Age-reverse bersifat non-irritant (tidak menghakis) dan selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan tahap umur pengguna.

Melanin Cell Test oleh SIRIM membuktikan NK Age-reverse berupaya untuk mencerahkan kulit. Ini bermakna NK Age-reverse juga mampu memudarkan jeragat.

ANUGERAH & PENCAPAIAN

Klik pada gambar untuk besarkan.

Sepanjang 10 tahun kajian, pelbagai anugerah dan pencapaian telah diiktiraf kepada team penyelidikan NK Age-reverse yang diketuai oleh Profesor Siti Hamidah dari Universiti Teknologi Malaysia. Ini membuktikan komitmen serta kesungguhan NK Age-reverse untuk menghasilkan produk skin care jenama tempatan bertaraf dunia.

nk age reverse rnd team
Barisan penyelidik & saintis NK Age-Reverse yang diketuai oleh Prof Madya Dr Siti Hamidah

TESTIMONI PENGGUNA

Sejak dilancarkan, ribuan pengguna telah mendapat kulit wajah idaman mereka selepas konsisten menggunakan NK Age-Reverse. Ikuti perkongsian mereka di bawah.

Klik pada gambar untuk besarkan.

Klik pada gambar untuk besarkan.

HARGA DAN BONUS VIP

Tanda komitmen dan kesungguhan kami, ini tawaran kami kepada semua pengguna NK Age-Reverse. Kami berani jamin belum ada mana-mana jenama skin care yang berani tawarkan Bonus Sepanjang Hayat seperti yang kami offer ni. Semua bonus ini terhad untuk pembelian di website ini sahaja.

💬 BONUS 1 - FB GROUP

Akses ke group facebook komuniti pengguna NK. Dalam group ini anda boleh berinteraksi dan mendapat konsultasi dari team R&D NK Age-Reverse dan Dr. Siti sendiri.

Dalam group ini juga Dr. Siti akan adakan LIVE Session setiap bulan. Anda boleh bertanyakan apa sahaja tentang masalah skin care.

👑 BONUS 2 - NK VIP POINTS

Setiap nilai RM yang dibelanjakan, anda akan diberikan keahlian VIP secara automatik dan layak mendapat NK Points. NK Point ini anda boleh tukarkan menjadi kod voucher untuk pembelian yang seterusnya.

🎁 BONUS 3 - MONTHLY VIP CONTEST

Menangi pelbagai hadiah menarik dalam sesi LIVE consultation percuma bersama Dr. Siti Hamidah. Ada LUCKY DRAW, peraduan dan sebagai. Sesi ini diadakan di dalam group FB. Hadiah pastinya sangat lumayan!

✂️ BONUS 4 - LIFETIME DISCOUNT 10%

Diskaun 10% untuk pembelian seterusnya! Kami ingin anda setia dan terus dapat manfaat dari NK Age-Reverse ini. Oleh itu setiap pembelian ulangan anda layak dapat diskaun 10%. Tawaran ini juga tiada had masa dan jumlah pembelian.

Cleanser

SAVE RM11!
RM160
RM 149
 • ✓ 1 x NK Age Reverse Cleanser
 • ✗ 1 x NK Age Reverse Sunscreen
 • ✗ 1 x NK Energy Mist Moisturizer
 • ✓ 149 NK Points :
  Exclusive hanya di website ini!
 • ✓ FB Group Consultation
  bersama Dr. Siti Hamidah
 • ✓ Monthly VIP Contest
 • ✓ 10% VIP Lifetime Discount

Set Vital Care

SAVE RM60!
RM517
RM 457
 • ✓ 1 x NK Age Reverse Sunscreen
 • ✓ 1 x NK Age Reverse Cleanser
 • ✓ 1 x NK Energy Mist Moisturizer
 • ✓ 457 NK Points :
  Exclusive hanya di website ini!
 • ✓ FB Group Consultation
  bersama Dr. Siti Hamidah
 • ✓ Monthly VIP Contest
 • ✓ 10% VIP Lifetime Discount
HOT SELLING!

Set Basic Care

SAVE RM61!
RM379
RM 318
 • ✓ 1 x NK Age Reverse Sunscreen
 • ✓ 1 x NK Age Reverse Cleanser
 • ✗ 1 x NK Energy Mist Moisturizer
 • ✓ 318 NK Points :
  Exclusive hanya di website ini!
 • ✓ FB Group Consultation
  bersama Dr. Siti Hamidah
 • ✓ Monthly VIP Contest
 • ✓ 10% VIP Lifetime Discount

SOALAN LAZIM

Sebotol NK Age-reverse Cleanser ialah 100ml, cukup untuk penggunaan selama 2 bulan dengan penggunaan 2 kali sehari (pagi dan malam).

Oleh kerana NK Age-reverse merupakan produk natural, ianya sesuai untuk semua jenis kulit termasuk :

 • Kulit kering.
 • Kulit berminyak.
 • Kulit sensitif.
 • Kulit kombinasi.
 • Kulit normal.

Tak perlu. Boleh terus gunakan NK Age-Reverse Cleanser tanpa tempoh bertenang.

Terdapat kes-kes terpencil dimana pengguna mengalami reaksi minimal. Jangan risau, ianya normal dan anda boleh terus guna. Kebiasannya penggunaan NK Age-reverse Cleanser ini akan mula menampakkan kesan seawal seminggu hingga sebulan, bergantung kepada individu.

Produk NK Age-Reverse dihasilkan daripada kajian yang terperinci oleh team penyelidikan kami di UTM. Kami memilih bahan-bahan yang terbukti berkesan hasil dari kajian kami sendiri dan kajian pakar-pakar seluruh dunia. Formulasi yang dihasilkan adalah eksklusif dan original, tidak daripada mana-mana pihak yang lain. Antara ciri penting NK Age-Reverse adalah ia berkesan, selamat dan setanding dengan kualiti produk berjenama popular antarabangsa.

Produk NK Age-Reverse diperkaya dengan bahan anti-aging yang boleh membantu mempercepatkan penghasilan sel baru  untuk menggantikan sel lama yang telah rosak termasuk masalah jeragat dan tompok hitam. Namun, ada juga masalah tompok hitam disebabkan hyperpigmentation, iaitu kondisi kerosakan kulit yang ekstrim yang menyebabkan perubahan warna kulit di beberapa bahagian.

Antara masalah tompok hitam yang ekstrim adalah melasma yang merupakan kerosakan kulit yang kekal dan amat sukar dihilangkan samada menggunakan skin care atau rawatan laser. Namun, penggunaan rangkaian produk NK Age-Reverse secara intensif boleh mengurangkan warna tompok hitam tersebut.

Ya, lelaki pun boleh dan sesuai menggunakan NK Age-Reverse.

Kandungan NK Age-Reverse hampir 100% menggunakan bahan semula jadi menjadikan ianya selamat dan berkesan untuk semua peringkat umur.

Kebanyakan cleanser di pasaran berbuih kerana ia menggunakan bahan berunsurkan sulfat, yang paling popular dan kos yang murah ialah Sodium Lauryl Sulfate (SLS). SLS memang berkesan menghilangkan kotoran, tetapi dalam masa yang sama ia juga boleh menghilangkan kelembapan semulajadi yang diperlukan kulit muka kita sehingga boleh menyebabkan kulit kering.

Apabila kulit kering, lebih mudah mengalami iritasi atau gatal-gatal seperti allergic reaction. Banyak kesan negatif daripada SLS. Paling teruk ia boleh merosakkan mata jika termasuk mata. SLS juga boleh menyebabkan pori tersumbat dan jerawat menjadi semakin teruk.

Manakala NK Age-Reverse cleanser pula menggunakan Sodium methyl cocoyl taurate (SMCT) iaitu natural surfactant yang dihasilkan daripada kelapa (coconut). Ia adalah surfactant paling lembut, mewah dan berkesan. Surfactant yang lembut (mild) memang kurang buih dan kurang iritasi pada kulit.

Produk NK Age-Reverse ini telah dibuktikan secara kajian di makmal, keberkesanaannya adalah 5 kali ganda dari mana-mana jenama skincare tempatan mahupun jenama skincare antarabangsa yang lain. Sekiranya NK Age-Reverse ini tidak berkesan, boleh jadi peratus untuk baik dengan menggunakan jenama lain juga sangat nipis.

Tidak seperti jenama lain, kami menyediakan khidmat nasihat secara PERCUMA SEUMUR HIDUP di group khas bersama Dr Siti dan team penyelidik NK. Di sini, anda boleh tanya apa saja masalah berkaitan, kami sentiasa komited untuk membantu semua pengguna NK Age-Reverse.

Aturan memakai produk NK Age-Reverse ialah seperti berikut:

 1. Cuci guna NK Age-Reverse Cleanser
 2. Spray Energy Mist, tunggu sehingga kering.
 3. Pakai NK Age-Reverse Sunscreen dan ratakan seluruh muka.
 4. Pakai bedak Two-way cake. 

Tempahan akan diproses dalam tempoh 24 jam hari berkerja (Ahad-Khamis). Penghantaran dari pihak kurier kebiasaanya mengambil masa 2-5 hari untuk Semenanjung dan 3-7 hari untuk Sabah/Sarawak.

Anda akan menerima notifikasi melalui SMS, emel dan Whatsapp untuk nombor tracking dan status tempahan.

Untuk memberikan servis terbaik dan menjaga kualiti produk, NK Age-Reverse tidak dijual di mana-mana marketplace seperti Shopee, Lazada dan PG Mall.

Rangkaian produk NK Age-Reverse hanya boleh didapati melalui wakil jualan yang sah sama ada pembelian di website atau berhubung secara terus di Whatsapp/Facebook.

Berikut merupakan syarikat yang terlibat dengan NK Age-Reverse:

1. WAKIL JUALAN SAH
www.nk-skin.com
WH Success Empire (201703286474)
7-3R, Lot 90, Kajang Waterfront, Jalan S10/4, 43000 Bandar Kajang, Selangor.

2. PENYELIDIKAN DAN PEMBANGUNAN PRODUK (R&D)
She Empire Sdn Bhd (1112149-W)
No. 44, Jalan Pulai Ria 2, Bandar Baru Kangkar Pulai, 81300 Skudai, Johor

3. PEMASARAN DAN LOGISTIK
Assra Group Sdn. Bhd. (1123880-W)
Lot 1120, Queenspark, Jalan Taman Tengku Ahmad Panglima, Kampung Tanjung Chat, 15300 Kota Bharu, Kelantan

Laman web ini dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan seperti SSL dan Privacy Protection. Pembayaran melalui FPX (Online Banking) dikendalikan oleh penyedia gerbang pembayaran Billplz. Manakala pembayaran melalui kad kredit pula dikendalikan oleh Stripe. Kedua-dua penyedia gerbang pembayaran ini mempunyai reputasi yang cemerlang. Segala transaksi yang berlaku dalam website ini adalah selamat. Anda boleh berhubung dengan Customer Happiness Manager di Whatsapp – 0105306810 jika memerlukan sebarang bantuan.

Jangan risau, anda juga boleh pilih option Cash On Delivery (COD). Anda hanya perlu buat bayaran secara tunai kepada posmen bila parcel anda dah sampai nanti.

Caranya sangat mudah:

 1. Pilih produk atau pakej yang anda nak order.
 2. Di halaman checkout, isi dengan lengkap semua maklumat penghantaran anda.
 3. Shipping Method, pilih “COD – Barang sampai baru bayar”
 4. Klik Place Order Now.
 5. Anda akan menerima satu Whatsapp notifikasi secara automatik. Anda perlu semak dan sahkan semua butiran. Tempahan anda hanya akan diproses selepas kami mendapat maklumbalas pengesahan dari anda.
 6. Selepas order selesai diproses, anda akan menerima notifikasi tracking number di SMS, Whatsapp dan juga email.
 7. Posmen J&T atau Ninjavan akan call anda sebelum penghantaran dibuat.
 8. Pastikan anda atau wakil anda berada di alamat penghantaran dan sediakan tunai yang cukup untuk pembayaran.

SHOP OTHER PRODUCT

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
RM300.00 left to free shipping!
error: Content is protected !!